Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем съединител 147..нов и буксува

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми тогава я направи тази демонстрация снимай я, и я пусни да я погледнем дано се реши спора

Comment

Първоначално публикувано от lyubomir001 Покажи съобщение
      Ми тогава я направи тази демонстрация снимай я, и я пусни да я погледнем дано се реши спора
      Тряааа му пратиш един маховик!!!
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Да,направи едно видео,качи го в тубата и им затвори устите?
        Или пък,признай,че бъркаш?
        Виж колко е лесно?

-----------
        Пай сеее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Ще му пратя всичко да пробва

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
            Не е важно дали си видял, а какво си установил. На обратен съединител не можеш да закопчаеш кагера. ако обърнеш феродото. Само като видиш как стърчи средата му от едната страна и ще ти стане ясно. Наскоро я разигравах тази комбинация покрай моите патила
            Заповядай . Показвам с преса , щот мЪ марзи да навивам болчета .

https://www.facebook.com/15594119457...4875737015293/
            Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
              Заповядай . Показвам с преса , щот мЪ марзи да навивам болчета .

https://www.facebook.com/15594119457...4875737015293/
              Това не е на съединител на дизел с издърпване
              Този феродов е за лагер-помпа, има пружини на него. И какъв е този притискател?
              Last edited by Alex_26; d.m.y г., 10:50.

Comment

Къде видя пък сега пружини казахме ти пробвай, но адаша ти спести усилията и ти накрая пак се изцепи

Comment

Първоначално публикувано от lyubomir001 Покажи съобщение
                  Къде видя пък сега пружини казахме ти пробвай, но адаша ти спести усилията и ти накрая пак се изцепи
                  Като не разбираш не се бъркай. Феродовият е показан на снимките

Comment

Така както не разбирам би ли снимал ти със съединителя без пружините.

Comment

Това не е на съединител на дизел с издърпване
                      Този феродов е за лагер-помпа, има пружини на него. И какъв е този притискател?
                      Цвятко ,ИЗЛАГАШ се . Съеденителя е от 1.9 JTD 16v . И къде видя пружини на феродовия диск ?
                      Last edited by alfista 96; d.m.y г., 11:01.
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Цвятко ,ИЗЛАГАШ се . Съеденителя е от 1.9 JTD 16v .
                        Имам го същия мотор,
                        Ето снимки на феродовия и притискателя
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...51#post1494951
                        Виждаш ли издаденото на снимката на феродовия с жълтото около него. Това трябва да е към маховика. Иначе не можеш да закопчаеш, или чупиш нещо/ Продадох един такъв на колега, направил тази грешка и счупил феродовия
                        Last edited by Alex_26; d.m.y г., 11:03.

Comment

Имам го същия мотор,
                          Ето снимки на феродовия и притискателя
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showt...51#post1494951
                          СП-И-ЦИАЛНО за теб ще направя второ клипче ПО-ПОДРОБНО ,та белкем разбереш .

Comment

СП-И-ЦИАЛНО за теб ще направя второ клипче ПО-ПОДРОБНО ,та белкем разбереш .
                            Виж, Любо. Не искам да ми правиш клипче с разни феродови. Искам с Валео, за моята кола 1.9JTD 16V който не е с лагер помпа

Comment

А той с какъв ти направи, че нали не разбирам да ми обясниш.

Comment

Виж, Любо. Не искам да ми правиш клипче с разни феродови. Искам с Валео, за моята кола 1.9JTD 16V който не е с лагер помпа
                                Гледам че си от Софето ,та да ти предложа една далавера. На Феста донеси един съеденител като за ТВОЯТА кола , и ако не мога да закопчея лагера на обърнат феродов диск ще ти платя диска на клиентска цена + още 500 лв . Но ако го закопчея без чукове и други ударни инстроменти ,ти ми даваш 1000 лв .

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:29 ----------

Да ти икономисам някой леФ .

https://www.facebook.com/15594119457...4890307013836/

Comment

Working...
                                X